Een ceremonie met gaten in de rijen
Vrienden online op afstand erbij
Alleen je intieme kring
Een proost in de lucht
Iedereen aan kleine tafeltjes
Met z’n tweeën op de dansvloer
Een mondkapje als bedankje
Een heleboel hand kusjes
Met de belofte
Volgend jaar komt dat feestje wel…
Intiem en bijzonder

 

Jeetje opeens was het daar… een griepje een virus, eerst ver weg en plotseling dichtbij. Wat is het precies en hoe moeten we ermee omgaan? Het leven stond even op zijn kop en alles veranderde, bij iedereen…
Samenlevingsregels werden anders, afstand houden werd het nieuwe ‘normaal’ en thuis werken met je kinderen kreeg een ritme.

Voor iedereen was het zoeken en ook voor ons! Alle geplande huwelijken gingen we in eerste instantie verplaatsten. Heel gek om contact te hebben met leveranciers en de gemaakte afspraken te veranderen, te verplaatsen en toen de pandemie aanhield toch ook sommigen te cancelen. Alles werd anders en de mogelijkheden en regels veranderde steeds. Plannen werd een stuk moeilijker en flexibiliteit was dagelijkse koek.

In deze gekke tijd hebben we toch wel een aantal prachtige intieme bruiloften kunnen neerzetten.
Een mooie bruiloft op het stadhuis met de foto’s van vrienden en familie op de lege stoelen en na afloop een intiem diner met de familie. Of een mooie lange persoonlijke ceremonie op het stadhuis en buiten bij hun voordeur een prachtige bruidstaart en een toost met vrienden en familie die verspreid in de straat hun glas omhoog hielden. Een ceremonie buiten met gaten in de rijen en daarna urenlang tafelen met de meest lekkerste hapjes, mooie verhalen en speeches en prachtige muzikale hoogstandjes. In de ochtend trouwen en daarna gewoon lekker brunchen, borrelen en een early dinner. Buiten trouwen, mooie ronde tafels, een leuke quiz die zorgde voor verbondenheid en een zittend feest met een romantische dans met z’n twee.
Het was bijzonder, mooi, heel persoonlijk en intiem. Maar voor ons ook even zoeken met grenzen bewandelen en mogelijkheden aftasten. We zijn heel dankbaar dat we toch mooie dingen hebben kunnen neerzetten en dat we samen mochten werken met zulke fantastische leveranciers die flexibel waren en met ons meedachten. Dankjewel allemaal dat we dit samen mogelijk hebben kunnen maken!

Nu het einde van de pandemie in zicht lijkt te zijn, kijken we vol positiviteit vooruit en zijn we weer gestart met het plannen van bruiloften in de toekomst, zoals wij dat het liefste doen. Een mooie grote persoonlijke bruiloft met een spetterend feest op het einde! We kijken er naar uit jullie te mogen assisteren zodat we samen de droombruiloft kunnen plannen.