Welkom bij onze blog! Wij willen jullie op de hoogte houden over alles wat er bij de planning van een bruiloft komt kijken. Natuurlijk kan je ons volgen op social media maar ook op onze website willen we toch het een en ander met jullie gaan delen. Vandaar dat we hebben besloten om af en toe een blog te schrijven. Hier ontdek je tips, tricks, een kijkje achter de schermen en natuurlijk de nieuwste bruiloft trends!

De zomervakantie is voorbij en er staat weer een fantastisch nieuw trouwseizoen voor onze deur! Ben jij deze zomer ten huwelijk gevraagd? Dan kan je vast niet wachten om te starten met het plannen van jullie bruiloft! Of misschien heb je een fantastische vakantie met je geliefde achter de rug en ben je nu alleen maar aan het fantaseren over het huwelijksaanzoek.

Wij zijn er helemaal klaar voor om jullie mee te nemen vanaf het begin. Ben jij benieuwd hoe je een origineel huwelijksaanzoek plant? Of ben je nieuwsgierig hoe je start met het plannen van jullie huwelijk? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij geven jullie een kijkje in de bruidswereld en helpen je van het begin tot het eind. Dus blijf ons volgen op Facebook of Instagram en check elke maand onze nieuwe blog!

Liefs,
Nathalie en Sara
The perfect weddingplanners

 

Join the discussion One Comment

Leave a Reply