Bruiloft op maat

Jullie bruiloft wordt een dag om nooit meer te vergeten! Het is een bijzondere dag in jullie leven die je maar 1 keer beleeft. Wij begrijpen als geen ander dat deze dag perfect en zorgeloos moet verlopen zodat jullie alleen maar tijd hebben om van elkaar te genieten! Wij weddingplanners plannen jullie bruiloft op maat en volledig naar jullie wensen.

Persoonlijk trouwplan

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden hoe een bruiloftsdag eruit kan zien. Willen jullie bijvoorbeeld een ceremonie met feest? Of willen jullie ook een diner of een receptie erbij? Is jullie bruiloft na het feest afgelopen? Of wil je de volgende dag ook een brunch om samen met jullie vrienden en familie na te genieten. Wij kunnen jullie bruiloft plannen van A t/m Z of alleen Z als dat jullie wens is. In een persoonlijk bruiloft plan verwerken wij jullie ideeën. Dit doen we door goed naar jullie te luisteren, daarna out of the box te denken en jullie wensen te mixen met een heleboel creativiteit. Dit alles binnen jullie budget! Als jullie akkoord gaan met ons voorstel gaan we jullie bruiloft verwezenlijken. Zo plannen wij the perfect wedding voor jullie!

Zorgeloos trouwen

Naast de planning zullen wij de styling verzorgen, zijn wij het aanspreekpunt voor alle leveranciers en tijdens jullie bruiloft zijn wij ceremoniemeester en zorgen wij ervoor dat jullie bruiloft perfect verloopt.
Zorgeloos trouwen noemen we dat! Wil je ook een bruiloft op maat? Ontdek onze werkwijze of neem meteen contact met ons op!

Onze werkwijzeJa, ik wil een bruiloft op maat