Bruiloft op maat

Kennismakingsgesprek

We beginnen met een ontmoeting. Graag leren wij jullie kennen en zijn benieuwd naar jullie ideeën of wensen. We nemen de mogelijkheden door en bespreken met elkaar wat jullie budget is. Als het met elkaar klikt gaan wij aan de slag om een voorstel te creëren.

Voorstel

Jullie wensen mixen wij met onze creativiteit. Wij zoeken uit wat wel en niet kan en creëren uiteindelijk een voorstel binnen jullie budget. Tijdens het tweede gesprek bespreken we het voorstel door en gaan vervolgens jullie droombruiloft plannen. Jullie bruiloft wordt persoonlijk, uniek en volledig op maat gemaakt.

Plannen

Wij weddingplanners gaan nu aan de slag om jullie bruiloft te plannen. Wij leggen de contacten met de leveranciers en maken een draaiboek. Wij bewaken jullie budget en maken goede prijsafspraken met leveranciers. Bij het plannen van een bruiloft komt veel kijken. Je hebt niet alleen een ceremonie, bloemen, een toost, de taart, de trouwgeloftes, een trouwambtenaar en een locatie nodig. Vaak is er ook een feest met muziek en een fantastisch diner dat gepland moet worden. En dat is nou precies waar wij allemaal voor zorgen. Alles wordt geregeld, aangekleed en gestyled naar jullie wensen. Kortom, alles dat nodig is voor de bruiloft regelen wij zodat jullie lekker kunnen genieten van de verlovingstijd en naar een fantastische dag kunnen uitkijken.

De bruiloft

De grote dag is aangebroken en jullie hoeven alleen maar op te komen dagen, alles is is geregeld. Als jullie hebben gekozen voor Nathalie als ‘BABS’ dan zorgt zij voor een persoonlijke trouwceremonie om nooit te vergeten! Zijn wij tijdens deze dag ook jullie ceremoniemeester? Dan zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Mocht zich iets voordoen, dan lossen wij dit meteen op. Ook zijn wij het aanspreekpunt voor de leveranciers, de locatie, de gasten enz.

Afloop

Na afloop evalueren we graag met elkaar. Want wij zijn natuurlijk benieuwd hoe jullie de bruiloft hebben ervaren.

Andere optiesJa, ik wil een bruiloft op maat